بهبود فرآیند کاری در بخش تصویربرداری

چکیده مقاله

گاهی آنقدر در روزمرگی‌ها و عادت‌ها غرق می‌شویم که متوجه روش اشتباه و مشکلات روند کاری خود نمی‌شویم. گاهی به دلیل اینکه یک فرآیند سال‌ها به یک شکل انجام می‌شده به فکرمان هم خطور نمی‌کند که ممکن است راه بهتر و کارآمدتری هم وجود داشته باشد! چرا بهبود فرآیند کلید موفقیت سازمان شما است؟
آنچه در این مقاله خواهید خواند:
گاهی آنقدر در روزمرگی‌ها و عادت‌ها غرق می‌شویم که متوجه روش اشتباه و مشکلات روند کاری خود نمی‌شویم. گاهی به دلیل اینکه یک فرآیند سال‌ها به یک شکل انجام می‌شده به فکرمان هم خطور نمی‌کند که ممکن است راه بهتر و کارآمدتری هم وجود داشته باشد! چرا بهبود فرآیند کلید موفقیت سازمان شما است؟ بدون شک بهبود فرآیندها یکی از روش‌های مهم و ضروری برای هر سازمانی است تا بتواند گره‌های موجود در فرآیندهای خود را بشناسند و آن‌ها را از بین ببرند. انجام درست این روش می‌تواند به سازمان شما کمک کند تا فرآیندهای تکراری را شناسایی کرده و از اتلاف هزینه‌ و وقت جلوگیری کنند. مزایای اصلی بهبود فرآیند‌ و روند‌های کاری چیست؟ افزایش بهره‌وری رضایت کارکنان کاهش ریسک انطباق بیشتر بخش‌‌های مختلف رضایت مشتری چابکی ادغام فناوری درواقع بهبود فرآیند روشی برای مبارزه با تکرار در فرآیندها است. که باعث تاخیر در انجام وظیفه اصلی می‌شود، در نتیحه وقت زیادی تلف می‌شود و راندمان پایین می‌آ‌ید. در برخی موارد با بهبود بخشی از روال و فرآیند کاری راندمان تا ۴۰ درصد افزایش می‌یابد که نشان دهنده اهمیت ویژه این موضوع است. گفت و گویی با کارشناس تصویربرداری با یکی از کارشناسان تصویربرداری در جلسه‌ای در خصوص بهبود فرآیند‌های کاری در بخش تصویربرداری مشغول گفتمان بودیم، توجه شما را به قسمتی از این گفت و گو جلب می‌کنم. کارشناس تصویربرداری: من سال‌هاست که در بخش تصویربرداری مراکز مختلف درمانی مشغول به کار هستم و در این سال‌ها در بخش تصویربرداری چالش‌های زیادی داشتیم. به دلیل عدم ارتباط سامانه‌های اطلاعاتی مراکز درمانی (مانند:HIS/RIS) با دستگاه‌های تصویربرداری و عدم پشتیبانی دستگاه‌ها از فونت فارسی با مشکلات زیادی رو به رو بوده‌ام! هر روز و برای هر بیمار باید حداقل ۲-۳ دقیقه وقت می‌گذاشتیم تا اطلاعات بیمار را از فارسی به انگلیسی تبدیل کرده و در دستگاه‌ها وارد کنیم. که علاوه بر اینکه وقت زیادی تلف می‌شد در بعضی موارد منجر به اتفاقات ناگواری هم می‌شد مثلا: یکبار بدون اطلاع از اینکه بیمار در داخل اتاق تصویربرداری مشغول چه کاری است در حال وارد کردن دستی اطلاعات بیمار در دستگاه تصویربرداری بودم، در همین حین بیمار که وضعیت اورژانسی داشت متاسفانه تعادل خود را از دست داد و روی زمین افتاد! شاید به دلیل اینکه سال‌ها این روند به همین شکل انجام می‌شده به فکر راه حل بهتر و کارآمدتری نبودیم و حتی شاید حس می‌کردیم  که راه حل همینی است که انجام می‌دهیم و راه دیگه‌ای وجود ندارد. این حادثه ناگوار  تلنگری بود که من را به فکر فرو برد! چگونه می‌شود اطلاعات بیمار به صورت خودکار به دستگاه‌های تصویربرداری منتقل شود؟ چگونه از این همه اتلاف وقت جلوگیری کنیم؟ آیا راه حل دیگری وجود ندارد؟
انتخاب شما کدام روش است؟  آیا راه حلی برای مشکل یاد شده وجود دارد؟ آیا امکان ارسال اطلاعات بیمار به صورت خودکار وجود دارد؟ برای کسب اطلاعات بیشترروی لینک کلیک کنید. با ما همراه باشید! آینده نزدیک است! قدم به قدم تا رسیدن به بیمارستان دیجیتال.

مجله مارکوپکس

آخرین مقاله‌ها

مجله مارکوپکس

اهمیت نمایش تصاویر چشم پزشکی در PACS

نمایش تصاویر چشم‌پزشکی در سیستم‌های PACS (Picture Archiving and Communication System)  یکی از فناوری‌های کلیدی در تشخیص و مدیریت بیماری‌های چشمی است. این سیستم‌ها از

مجله مارکوپکس

چشم انسان (ساختار، عملکرد و اهمیت)

چشم انسان یک عضو شگفت انگیز و اندام قابل توجهی است و همچنین یکی از پنج حس اصلی که امکان بینایی را فراهم می‌سازد. این

تازه‌های مارکوپکس

به دنبال مطلب خاصی هستید؟