سیستم ثبت درخواست پشتیبانی یا تیکتینگ ابزاری مدیریتی است که درخواست خدمات مشتری را پردازش و اولویتبندی میکند. تیکتها، که به عنوان موارد نیازمند پشتیبانی شناخته میشوند، لازم است به درستی و کامل در کنار اطلاعات مربوط به کاربر ذخیره شوند تا تیم پشتیبانی با کارآیی و سرعت بالا بتواند نیازهای پشتیبانی را مدیریت، بررسی و برطرف نماید. به این ترتیب هیچ درخواست پشتیبانی از قلم نیافتاده و میزان رضایتمندی مشتری از خدمات پشتیبانی به شدت افزایش خواهد یافت.
سرویس درخواست پشتیبانی مارکوپکس (Ticketing)
شرکت تحولات نوین یادمان اهمیت فراوانی برای مدیریت، مستندسازی و تسریع در مکاتبات و ارتباط پرسنل درون سازمانی با مشتریان قائل است. برای تقویت راههای ارتباطی و ارتقا خدمات پشتیبانی در کلاس جهانی، سامانه “ثبت درخواست پشتیبانی و پیگیری مشکلات” (تیکتینگ) در وب سایت شرکت به نشانی marcopacs.com به صورت موازی در کنار خدمات مرکز تماس و ارتباط آنلاین وب سایت، برای دریافت و پیگیری نیازهای مشتریان در دسترس قرار گرفته است.
در این سامانه رابطین فنی مراکز تحت پوشش میتوانند درخواست پشتیبانی را ثبت نموده و آخرین وضعیت موارد ثبتی خود را نیز رهگیری نمایند. از سوی دیگر برای سهولت در بهرهبرداری از آن، امکان ورود به سامانه از طریق Gmail فراهم شده است که نیازی به ارائه user/password جداگانه برای رابطین مرکز نباشد.
برای استفاده از خدمات سرویس تیکتینگ مقتضی است مراکز تحت پوشش رابطین فنی خود را با ذکر مشخصات زیر در نامهای اعلام نمایند. نام رابط، آدرس Gmail و شماره تلفن موبایل جهت آگاهی رسانی برای استفاده از این سرویس مورد نیاز خواهد بود.
هدف ما مدیریت و پاسخگویی به درخواستهای مشتریان در کمترین زمان و بالاترین کارایی است.
آموزش استفاده از سامانه درخواست پشتیبانی (تیکتینگ):
۱- وارد وب سایت شرکت به آدرس marcopacs.com شوید.
۲- از منوهای اصلی وب سایت روی منوی پشتیبانی و زیرمنوی درخواست پشتیبانی کلیک کنید.
۳- از صفحه باز شده Use Google Address را انتخاب نمایید و روی آن کلیک کنید. (حتما از قبل در Gmail Account خود وارد شوید.)
سپس وارد حساب تیکتینگ خود میشود. در آنجا امکان ثبت درخواست جدید برای شما میسر است. همچنین درخواستهای باز شما و تمامی درخواستهای ثبت شده توسط شما قابل مشاهده میباشد.
۴- برای ثبت درخواست جدید روی Customer Support (سمت چپ پایین صفحه) کلیک نمایید.
۵- از صفحه باز شده روی درخواست سرویس کلیک نمایید.
۶- در Summary توضیح یا عنوان کوتاهی که بیانگر مشکل باشد را وارد نمایید و در قسمت Description مشکل سیستم خود را شرح دهید. در قسمت Attachment اگر فایلی دارید که مشکل شما را بیان میکند میتوانید ضمیمه نمایید.
پس از ثبت درخواست پشتیبانی، درخواست شما ثبت و به کارشناس مربوطه ارجاع داده میشود و وضعیت رسیدگی به درخواست ثبت شده قابل مشاهده میباشد.
1 دیدگاه دربارهٔ «راهاندازی سرویس درخواست پشتیبانی (تیکتینگ)»
بسیار عالی