سیستم تشخیص گفتار

چکیده مقاله

آنچه در این مقاله خواهید خواند:

اولین سیستم تشخیص گفتار، توسط آزمایشگاه‌های بل در سال ۱۹۵۲ میلادی توسعه یافت که  فقط می‌توانست اعدادی را که توسط یک نفر صحبت می‌شد را تشخیص دهد. در دهه ۱۹۷۰ ، کارنگی، سیستم هارپ را ارائه داد که می‌توانست بیش از هزار کلمه و همچنین تلفظ های مختلف از همان کلمه را تشخیص دهد.

مدل پنهان مارکوف

در دهه ۸۰ میلادی مدل پنهان مارکوف معرفی شد، این مدل از رویکردهای ریاضی بیشتری برای تحلیل امواج صوتی استفاده می‌کرد و منجر به بسیاری از پیشرفت‌های امروزه ما شد.

در فرآیند تشخیص یکی از مهمترین بخش‌های عملیاتی، ارائه گزارش تشخیصی توسط پزشکان رادیولوژیست است. پلتفرم متریک با ارائه قابلیت تشخیص گفتار این امکان را به پزشکان متخصص می‌دهد که بدون نیاز به تایپ دستی با تمرکز بالا تشخیص خود را انجام دهند و گزارش تشخیصی را ثبت نمایند.

محصول متریک شرکت تحولات نوین یادمان

لازم به ذکر است در محصول متریک شرکت تحولات نوین یادمان، متخصصان به راحتی می‌توانند تصاویر DICOM بیماران را از طریق همه Device ها، مشاهده و تحلیل نمایند و گزارشات تشخیصی خود را به صورت صوت، متن و با قابلیت ضمیمه کردن فایل ثبت کنند.

متریک دسترسی متخصصین به تصاویر از طریق وب را فراهم می‌آورد، به نحوی که متخصصان و رادیولوژیست‌ها تنها با دسترسی به اینترنت و باز کردن وب سایت مرکز درمانی و وارد نمودن نام کاربری و رمز عبور به لیست بیمارانی که مجوز دسترسی دارند، دست یابند و به راحتی از قابلیت‌های گزارش‌نویسی از جمله قابلیت تشخیص گفتار بهره ببرند. قابلیت تشخیص گفتار از هر دو زبان فارسی و انگلیسی، پشتیبانی می‌کند.

گواهی ارزیابی امنیت از معاونت امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات (افتا)

متریک پلتفرمی تحت وب در حوزه تصویربرداری پزشکی است که نه تنها اولین محصولی است در حوزه تصویربرداری پزشکی که دارای گواهینامه ارزیابی امنیت از سازمان افتا است، بلکه تنها محصولی است که در حوزه سلامت، مفتخر به اخذ این گواهینامه می‌باشد. در تست‌های نفوذ انجام شده، هیچگونه آسیب پذیری مشاهده نشده است و پلتفرمی با امنیت بسیار بالا است.

سامانه متریک تمام ابزارها و امکاناتی که متخصصان برای بررسی و تحلیل تصاویر پزشکی نیاز دارند را، حتی در محیط وب با هر گونه Device در اختیار آنان قرار می‌دهد. متخصصان به راحتی می‌توانند گزارش تشخیصی خود را به صورت صوت (قابلیت تشخیص گفتار)، متن و ضمیمه فایل ثبت نمایند.

همچنین قابلیت تشخیص گفتار این امکان را فراهم می‌کند تا متخصصان بدون داشتن دغدغه برای تایپ گزارش، تمام تمرکز خود را روی تحلیل تصاویر قرار دهند و گزارش تشخیصی خود را ثبت نمایند.

متخصصان به راحتی می توانند گزارش خود را از طریق میکروفون ضبط و فایل آن را در کنار پرونده بیمار داشته باشند. این قابلیت درتلفن همراه و تبلت نیز فراهم است. پس از تهیه گزارش صوتی توسط پزشک متخصص، ‫‫اپراتور مستقر در مرکز به راحتی گزارش‌ها را در دسترس دارد و می‌تواند آنها را بصورت متن پیاده سازی نماید.

مجله مارکوپکس

آخرین مقاله‌ها

مجله مارکوپکس

اهمیت نمایش تصاویر چشم پزشکی در PACS

نمایش تصاویر چشم‌پزشکی در سیستم‌های PACS (Picture Archiving and Communication System)  یکی از فناوری‌های کلیدی در تشخیص و مدیریت بیماری‌های چشمی است. این سیستم‌ها از

مجله مارکوپکس

چشم انسان (ساختار، عملکرد و اهمیت)

چشم انسان یک عضو شگفت انگیز و اندام قابل توجهی است و همچنین یکی از پنج حس اصلی که امکان بینایی را فراهم می‌سازد. این

تازه‌های مارکوپکس

به دنبال مطلب خاصی هستید؟